Skip to main content
Loading...

Vi summerar några av årets höjdpunkter

  • Alt

Snart är det dags att få en stunds välförtjänt vila i juletid. Vi summerar några av årets höjdpunkter och berättar om vårt nya kvalitetssystem.

Julen är ljusets högtid. Därför är det glädjande att allt fler väljer vårt brandimpregnerade trä. Ett välkommet och långlivat skydd mot eldsvådor gör julen till en fridens högtid. En tryggare jul för gammal och ung. Året börjar lida mot sitt slut. För oss på Woodsafe har 2018 varit ett synnerligen framgångsrikt år! Här är några glimtar:

Ökat intresse för vårt brandskyddade trä
Tillsammans med våra handplockade återförsäljare har vi försett den svenska och den europeiska marknaden med ett brandimpregnerat trä som väcker allt större intresse. Vårt trä pryder fasaden på många prestigefyllda byggnader. Det är ett bevis på att man uppskattar möjligheterna som trä erbjuder i kombination med ett bra brandskydd.

Storinvestering
Vår tillverkning gör att brandskyddet är bestående, oavsett hur väder och vind piskar träfasaden. Det lockar allt fler kunder. Därför har vi under 2018 ökat våra resurser för att möta detta behov och investerar i år 20 Mkr i en ny kraftigt uppgraderad och utökad anläggning i Västerås.

Kvalitet i varje steg i vår process
Visste du att våra användares brandsäkerhet faktiskt börjar hos oss? I samma stund som virket levereras till oss börjar vår långa process som resulterar i ett högkvalitativt brandimpregnerat virke som levereras till kunderna. För att övervaka alla delarna i processen inför vi från årsskiftet ett digitalt kvalitetssystem, där data från de olika stegen samlas i en databas som är lätt tillgänglig i en mobilapplikation. Ett sätt för oss att säkra kvaliteten i varje steg.

Kunskapsspridare
Med det ökade intresset för trä följer också ett behov på marknaden av att veta mer om brandsäkrat trä. Därför har vi deltagit i föreläsningar för att sprida kunskapen, vi skickar regelbundet ut magasinet du just nu läser och skapar debatt i en branschinriktad grupp på LinkedIn. Gå gärna med i gruppen: Träfasad med beständiga brandegenskaper (EN16755EXT) och gör din röst hörd.

Till sist vill vi på Woodsafe önska er alla en riktigt
God Jul och ett framgångsrikt 2019!

 

Klicka här för att prenumerera på Woodsafes nyhetsbrev